Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda \"Trostruko\" majmuni jedni ne pismeni...cuj troduplo....mi se fol smijemo americkim skolama i glupostima koje izvaljuju njeni drzavljani....a evo nasi nazovi-novinari ne znaju ni svoj rodjeni jezik
\"TRODUPLO\" ja novinara i G:O:V:A:N:A
POPUŠITE VI SVI ZIKI, SAMO JE SKINO ONE KOJI SU ZASLUŽILI I VAKO BIT SKINUTI, ŠLJAM.
Ma nista,samo mi daj mail da ti halalim.
haahaha prave opticku varku za ovog celu!!!
Dosta vise o njemu, roknite kretena (i seljacinu i da zavrsimo s tim. Bolje te pare sto placmao za rad suda iskoristiti za djecu s Bjelava ili gladne ljude u zemlji.
SLOBODA TURKOVIĆU!!! SMRT BUDALICI I CAVKI!!!
ej zike, nemoj zamjeriti, ali povalio sam ti sejlu. vise puta. malo me grize savjest, pa rekoh da olaksam sebi. kazu da priznanje pomogne. halali.
Ma Zika je Tito...
Munja i ti si ljakse pravi, cuj kaze se triput? TRIPUT BOY,,,, Sjedi jedan!
kaze se trostruko, a ne troduplo seljacino novinarska
Želite dodatni izvor prihoda? Bez ikakvog ulaganja novca, vrlo jednostavnim načinom uz malo truda ostvarite zaradu 50-200 $ tjedno. Potrebno je minimalno znanje rada na računalu. Provjerite kako!!! Mail: [email protected].
\"...optužnica tereti za pripadnost zločinačkoj organizaciji.\" zar je ima u pravnoj terminologiji nesto zvano \"zlocinacka organizacija\"? zar nije kriminalna organizacija?
koliko mu ga dodje troduplo? tri ili sest?
ne kaze se TRODUPLO, nego TRIPUT, em jednostavno, em ispravno!
CetvErica?
TROSTRUKO, A NE TRODUPLO, BA*NDO NEPISMENA!