Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apel za sve majke da paze s kim provode vrijeme, koga pustaju u kucu i kome povjeravaju sebe i svoje dijete. Voljela bih da postoji rezim dozivotne kazne za ovakve neljude.
U kom je srodstvu, vezi sa 2 godisnjim djetetom? Kako je dosao u kontakt sa dijetetom? Mladic povrijedio dijete??? Kakva je to nedorecena vijest?
Zamisli da si otac ovom djetetu i sve ti je jasno...
E proklijet ces mlijeko majkino u zatvoru kad te robovi pod deku stave nes znat odakle sjeva jadno jadni !!
Puno IME I PREZIME I FOTOGRAFIJA
Nadam se da se nece cekati da dijete strada kao mali Smajo Cesir da bi zavrsio u zatvoru na izdrzavanju dugotrajne kazne!!! Na malenom djetetu se nasao izivljavati 🤬🤬🤬
Hoće li objaviti čije je dijete i kako je ovaj došao u priliku da bude s tim djetetom?
sam sebi neka presudi jadnik
to je onaj mali sto je odrasto u Domu?
Firgos sigurno, metak u celo i baciti u saht! 😡😡😡
Kakav pritvor samo ga pustite napolje i reciea ko je i kada ga puštate da ga pustimo niz MiljackuTo stvorenje ne treba da živi..
Zapalio bi ga živog Boga mi, nebi sekunde razmisljao
Ovog Hrustica je sevap muciti, kakav metak i ubijanje. Cijeli niz inkvizitorskih metoda bih imao viziju i zelju isprobati.A kada pocne moliti da umre, samljeti ga samo od stopala ka gore.
Boze sacuvaj
Ne znam postoji li kazna za ovakve debile
Postoji pacov na stomak preko pacova šerpa i grijanje šerpe peglomDa vidiš kako pacov rovi u stomak.
Ma ne moze na ovom Alipasinom polju nista normalno biti