Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sto pisu da su pljackasi i lopovi samo da znate da sirite lazi ubili su nevinog covjeka koji je radio da prehrani porodicu kupio djeci skutere da budu kao druga djeca jer je dobio nesto novca djeca su se vozala i bila nornalna djeca koja sada nemaju svog oca nikad nikome ukrali nisu nista da jesu bili bi poznati polici sto je logicno a ovi cosici koliko svi vidimo i znamo otvoriti google vidimo da su od ranije poznati prema tome nemojte da lazete i sirite lazi
ovo je tacno, znam jednog od sinova ubijenog, bolje i postenije porodice nisam upoznao.
Naj gora porodica na dunjaluku, smrad, , Fujjjjjj porodica Čosič
A zašto su ga? Traba i to uzet u obzir.Osim toga fino su rekli da nisu imali nijet da ga ubiju.Djela se cjene po nijetu,tako da bi oni mogli uskoro bit pušteni na slobodu.Eto tako.
ALLAHU EKBER
Sigurno bliska familija dojucerasnjeg picijskog komesara Vahida koji je svim silama probao da zadrzi tu funkciju