Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet ti duši draga mlada ženo, majko...
Tuzlanskim babicama ne mozes nanijeti koliko uzimaju, njima je plata kao dzeparac koliko uzimaju od ljudi da ih pripaze. Treba zakonom zabranit uzimanje bilo kakvog dara inace nema tu radne etike samo se kinta gleda. Tretiraju trudnice kao stoku bez imalo empatije. Treba ih u zatvor poslat, toliko su bezobrane.
mater vam vasu nesposobnu. Treba dobro namlatit tu korumpiranu gamad. Bog nek vam plati
Ljekari slavili osmi mart dok je ona umirala od bolova. To je istina nek se zna.
a u pi**u materinu , poubijat vas sve hajvaniii!!!!
Laka joj crna zemlja bila
Epiduralna... garant
"Kako nezvanično saznajemo, B.I. je od ranije imala određene zdravstvene probleme." Rečenica iznad izgleda kao da je plaćena od strane UKC-a da bi imali alibi. U 90% ovakvih slučajeva se radi o sepsi, a to opet nastaje kad zapustiš pacijenta koji je bio "pod nožem". Porodici želim sabur i da dođu do istine, a nesretnoj majci lahku zemlju i lijepi džennet.
@rahmetlijaTito Embolija amnionske tecnosti je klinicki sindrom hipoksije, hipotenzije i poremecaja koagulacije koji nastaje zbog ulaska fetalnih antigena u krvotok majke.Ne znam zasto se trudim netkome neznanom objasnjavati uzaludno....
momak ako znas da su doktori krivi, za smrt tvoje zene, sta cekas onda?? po kratkom postupku takve treba. ebo ih otac bolesni
Moju majku su ubili saljuci je kuci a ona 3 puta se javljala doktoru da je boli.
najgori odjel ukc, tacno se znaju tarife za porod
Sve ove debile sto se prave doktori i da sve znaju treba odvuc u Kinu da se izljube
Joj sve sami doktori,donosite sud,a jos se ne zna ni nalaz obdukcije,idite radite nesto korisno za sebe,sta vise pisete nebuloze ovdje
@rahmetlijaTito ja nisam meducinar, sigurno znam mnogo vise od tebe.Uzroci rane smrti za vrijeme poroda je nesto sto se desavalo i prije. Scientia potestas est.
Navodno se žena prije smrti za žalila na bolove. Ljekari ignorisali. Zvala muža i to mu je ispričala
Drugi uzrok smrti moze da dodje ako je majcina pogaca nakon rođenja u majci ostala,, koja je zarasla. Dolazi do poremecaja adhezije placente koja moze dovesti do opasnih komplikacija cnakon porodjaja, teskih krvarenja nakon rodjenja, Ako see misicni sloj maternice iscupa ili ostaci tkiva placente ostaju pricvrsceni na zidu maternice.Da se tako nesto ne desi,trazi se znanje ljekara.