Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim svaki dan pijacom prodaju duhan i to pojeftino stoga sumnjam u ova hapsena kao i u rad Tužilaštva Bosne i Hercegovine.
kako su krenuli sa povećanjem cijena cigareta duhan će u skorije vrijeme postat najtraženja roba na tržišu koju će bit nemoguće kontrolisat. na kraju kad fabrika duhana propadne što će imati ogroman učinak na budzet države treba se zahvalit našim vrlim političarima.
KOJA JE OVO PO REDU FARSA U SARAJEVO, TOBOŽE POHAPSE, ZA*EBANCIJA ZA NAROD. MALO U PRITVOR I HAJMO SVAKO SVOJOJ KUĆI. KO BAJAGI NASTAVIĆE SE.................................................SUĐENJE...................................HAHAHAHA KAD NA VRBI RODI GROŽĐE. ŠTA BI SA CARINICIMA SA CARINSKE ISPOSTAVE AERRODROM OD AFERE OD PRIJE PAR MJESECI. JESU LI VEĆ SVI NA SVOJIM BIVŠIM RADNIM MJESTIMA ILI SE ČEKA JOŠ MALO PA DA SE POZABORAVLJA ŠTA JE BILO? ŠTA BI SA ČAUŠEVIĆ KEMALOM HAHAHIHIHIHHhHhihihihihi besplatna predstava za sirotinju.
Taman dok budu u pritvoru mogu motati da ne dangube.
sad ce da duvaju