Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUJEM DA NEKI LIKOVI KARAJU MOJU ZENU SEJLU DOK JA NEVIN TRUNEM U ZATVORU.SAMO DA VAM KAZEM KAD IZADJEM IZ ZATVORA ZA JEDNO 30-40 GODINA SVE CU VAS POROKAT!!!
---A Ljudi boziji ...jos mu nisu kosulju promjenili tri gpdine sve u istoj kosulji...!..!
Haram hin bilo!
nekontam kako povezujete turkovica sa bakirom, pa gdje radila sejla u avazu ne kod bakira , na sudzenju keljemendi izjavljuje da je upozno kod "fahra" nekaze kod izetbegovica blindirano vozilo kupio od fahra . avaz piso lazi da o pljacki aerodroma da bi odveo istragu u pogresnom pravcu.
bole hoel ga sad poslat u Banju,il na bolovanje?
@Rocky -neće Šejla da mu donese odjeće od njenog sina 4-ero- godišnjaka kučka i taman bi mu odgovarao Denizov broj odjeće i obuće !.....valjda što mu Zika nije u krvnom srodstvu .........hehehe
@enklava -nesmiju od Bakira izetbegovića ,jer je Zika bio Bakirova desna ruka što se tiče političkih ubistava -a nije ničija gorila do zore pa neće ni Bakirova ,ako ne bude odgovarao na ovom svijetu odgovarat će na onom i čeka ga isto mjest kaoni njegovog babu !
@pravda , pa naravno pravada za svakog treba da bude a po ovom do sada vidjenom i za ziku a to je 40 GODINICA, bilo bi mu bolje da se sporazumije sa Dijanom i Čavkom na 40 godina ako ovo udulji može se i zakon promjeniti pa da dobije doživotnu ko Lukić a i nema neke razlike izmedju njih ......
1-glava 2- grudi.......,,,, 3 ovjera SVAKA ČAST TAPETARU
pravda za ziku
ZIJAD ZIJO KOBILI ZABIJO!!!!
zijade ti si mektebsko djete za Tihića i njemu sličnim!!!
život mi je prilično otišao dođavola
BANDIT I KRIMINALAC. sa takvom bagrom u zatvor da istruhne.
zombi....skocio sa Mostarskog mosta ...nedaju da komentiramo nije mi jasno neko pokazao svoju hrabrost ,ili ocaj zbog stanja u Drzavi,ili sta vec...!
http://www.depo.ba/hronika/priveden-vehabija-elvir-muratovic-zbog-prijetecih-poruka-na-internet-portalima da nije ovo ovaj nas dzihadbosna sto povremeno prijeti ili neki drugi hihihihi