Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAM INFORMACIJU DA POJEDINI LIKOVI KARAJU MOJU SUPRUGU SEJLU DOK JA NEVIN I BOLESTAN TRUNEM U ZATVORU.SAMO DA VAM KAZEM,KAD BUDEM IZASAO IZ ZATVORA ZA JEDNO 30-40 GODINA SVE CU VAS POROKAT!!!!
Čuj odbio doći na sud, zbog lošeg zdravstvenog stanja !!! Pa ja bih ga dovukao na sud, pa makar bio u komi, đubre jedno lopovsko.
ovo je taktika...
HALLO GOSPODO IZ KLIX-A dokle cete vise vi ovom kriminalcu dizati rep gori ste od tuzilastva,svaki dan na naslovnici zijad turkovic pa ko je on sta je on, jadni ste vi kad ste spali da vam na naslovnici bude kriminalac..
@zike brat - lutko moja piši komentar u svoje ime a ne u ime cijele nacije ,a to što je zika tvoj idol dovoljno govori o tebi ko si i šta si :( !,...zika ti je sigurniji u kavezu nego na slobodi !pozz.
Cuj nece da dodje,turke to se ti ugledao na Mladica,lose zdravstveno stanje pih...
Zika naš, idol nacije. Idemo Zijade, svi smo uz tebe !
Izgleda da Staljin nije pobio dovoljno Rusa
Beg.... kod Tite bi Zika radio u drzavnoj tajnoj sluzbi kao sto su mu radili svi probisvjeti od Arkana i drugih.. Sta vise spominjete Titu i komunjare pa ti su vise pobili ljudi od fasizma pa sam Staljiin je vise pobio rusa od samog Hitlera..
Ja sam u zalosti zbog Zikinog zdravstvenog stanja :) Sto ne puste jadnicka , pod stresom je :) Tito bi ovakvom liku vec odavno presudio
Zivot mi je otisao do djavola - ni \"zvijezda mozes biti ti\" me nezovu vise.
Poceo i on kao Seselj,Karadzic i ostali zlocinci da se vadi na zdravsveno stanje,a i nema neke razlike izmedju njih nikako, e moj Zijo nije nicija do zore gorila i ti ces odgovarati za svoja djela i na ovom i na ono svijetu ....
Previse paznje posvecujete ovom krimosu, u_bi_ci i manija-ku...Cak sumnjivo previse.
Nebi da nije bilo jakih leđa iza njega.ne gine mu iznenadni infarkt.Opasniji je za svoje nekadašnje mentore,jer kad bi progovorio....Otkud odjednom Čavka da bude kažnjen,da advokat otkazuje punomoć.Milion pitanja.Nešto tu žetoko \"tukne\".
Ja bi ovu bitangu Turkovica pustio ,ali pod jednim uvjetom da ide u €uropu pa nek nastavi dalje da krade,i das se ne vraca nikad uBosnu, kako je to cinio nekad davno.!
Zabranjeno je nekome pozeljeti smrt, pa necu da budem gresan, ali ti zato zelim da ostatak svog bijednog zivota provedes u najgorim mukama koje ziv insan moze zamisliti. Eto tako, ubico...
i Chuck Norris je digao ruke od Koketovog zivota