Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije ona to htjela, samo je mislila moze to tako. :-)
Jos 94' godiste.
Smatraju nas debilima jer se većina VAS uvlači svakom yebenom strancu u dupe nebli curca makar dobili i onda da me čudi ovo, čudilo bi me da ne pokušaju. Do sada sam više puta strancu yebo mater jer me gleda preko oka i sa visine a znate zašto? Zbog dupelizaca, pa to nikad tako nije bilo al' eto, vremena donose svašta novo.
Muka prijatelju, muka. Drago mi je da se razumijemo.
Ko o čemu Turkinja o poštenju :)
jeli dama turski investitor? ako se bakir pita svi oni bi mogli potencijalno velike pare uloziti. ja bi najvise volio kad bi se letovi za istanbul ukinuli i da oni ostanu tamo u svom ghettu. oni nista dobro donijeli nisu zapadu jos od kad je prvi Ali doso u Njemacku 60tih.
Bravo Feriha
A nasi kriminalci se prepali
Ma bježi Turkinjo u Tursku, pa tamo kradi! Dosta nam je naših domaćih lopova! Vidjela žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu. :)))))
eeee Feriha Feriha....
vidjela od bih politicara
a lazljivice
turska posla...e sada znamo odakle ono naši kleptonmani..po alipašinu što kradu...a krv nije voda
Jebucno je GPRS..svako ren a car auto ga ima..koja tuka..!
Danas je Sutra vec Juce..big pozz..p.s.je sa r ili bez..? ??
Dobro jaruga tu je to negdje..u slovo;)))
Oni su namazan narod. Fol se ovdje školuju kao da nema dovoljno fakulteta u Turskoj od privatnih do državnih i vrhunskih kakvih hoćeš ima.
u Turskoj se teško upisati na fakultet, svako hoće da studira a ne daju im otvoriti travničke Univeritete
sigurno nije mogla platit ratu za fakaultet u Travniku il na Ilidi i harvard bi im pozavidio,pa jadna morala da krade auto.
Ne lažu turci, mora da je huda usehvila :))