Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaže kako ovo možemo komentarisati, a on komentariše. psihopata
@Bosanceros Takve kao sto si ti je i trebalo ubijati !
Ovakve stvari se desavaju i u Americi,linch je dokaz da je drustvo otislo u .urac. Kada policija I zakonodavstvo ne radi kako treba. S\'obzirom da se I Balkan I Amerika raspadaju,ne cude me ove stvari!
Sta mislite sta su im ocevi radili 92-95...genetika je cudo.
a ti ne komentarises? ti razmisljas na glas? ma bjaaaaaaazi....
ovi što komentarušu: koji ste vi neviđeni fašisti. sramite se što živite
Sve kao i 92 god
Ovo je ovde Balkan
To ti je vise Starcevice !
Ovo moze samo u BiH Niko nema pravo da radi ove stvari. Svi ovdje govore neka je, i treba i ostale stvari. Ali sta ako mladic nije kriv. Sta da sutra neko vas tako optuzi za nesto pa dodju tri majmuna i ovo vam urade a vi ni krivi ni duzni. Biste li onda govorili e neka su tako i treba?? Zato manite se tih fazona sa divljeg zapada
Naselje Ponir?! Wtf?
treba uzet pravdu u svoje ruke, kad nemamo normalnu drzavu koja ce kaznit lopove i kriminalce
malic je i srpsko prezime..ne mora znacti da je hrvat..ali jedno je sigurno..tip je bio lopov i nesto im je zesce ukrao
Davor je poznat lopovcic u mom naselju i bilo je pitanje dana kada ce ovaj klinjo najebati. Nije mu prvi a ni posljednji put da dobija batine zbog ovoga. Naravno, ovo su najvece batine koje je do sada popio. Rambo, u Banjaluci ima poprilican broj mijesanih brakova, najcesce Srba i Hrvata. Davoru je mater Hrvatica, pa sta?! Znam da je dzaba sto sam ovo napisao jer si ti budala kojoj ne vrijedi odgovarati na provokacije. P.S. Naselje Ponir je i meni nepoznato?!
BOSNA WILD EAST. U ovoj zemlji nema zakona, vec su izopaceni, i ne ispostovani, niko ne vodi racuna ni za cim, svak sebi zakone donosi, jadni mi!!! Eh da Bogda nas Europa opametila i nekoliko zatvora viska napravila