Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam micijiji, pardon polici na šestomjesečnom trudu u otkrivanju i hapšenju ovih kriminalaca. Naravno, gosp. Nefić (koji se po nekoliko puta šepuri po gradskim šetalištima kako bi ga narod vidio i divio mu se) treba da pobere sve aplauze za objavljivnaje vijesti/saopštenja. PS. Ovo bi (mrska i nedemokratska milicija) otkrila nakon prve krađe, tako da na na ostale nebi ni šansu imale. Da nije otužno bilo bi smiješno.
Ovaj 92. god Č.O. , najvjerovatnije Čelja Orhan... cigo s Kosova, mali lopov prve klase... Ako mu se ne stane u kraj, \'radit\' će on još dugo...
upala ti znaš već šta, ljigavče @ zasto - kako ce bola\' objavit imena, pa ko ce nam onda bit parlament?
Odma ih treba objesit na Čengić Vili kod okretaljke
rob everything - get out of the jail in 24 hours enjoy bosnia
Braća!
Jel sutra pustanje na slobodu zbog nedostatka dokaza?
zasto opet samo inicijali lopova, hocemo da lopove identifikujete punim imenom i prezimenom da znamo ko su i ko hoda pored nas, ili stitie prava kriminalaca
Normalna stvar u Sadaka Cityju, ne znam po čemu je ovo vijest. \"Grad\" i \"država\" za bandite, prosjake i đenosajdaše.