Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sve bosnje pa kad kaze drugi su krivi za ovakvu situaciju a redom lopov bosnjo (musliman) sta bi od tako lijepe vjere boze sacuvaj!!
U petak će ih pustiti prije 12! Nažalost!
Turkovic Mirza šmekerčina,malo ga nacepiti i sve ce propjevat za ostatak ekipe.A i takvi trebaju koji ce propjevat.
sta bi sa rahmetli Havom, onaj sto ju je pregazio ? kako vas nije sramota, radi ovih stvari mladi odlaze , jer eno ga voza se gradom , pa slucaj Memic?
Dovoljno je rec Turkovic :D
za koji dan su na slobodi , vjerovatno su povratnici ali zbog nesposobnosti tuzilastva i korupcije uskoro ce biti oslobodjeni , nikad vise pravnika , sudija , policije i ostalih uhljeba a vise kriminala, jednostavno nema sankcija i to je to , svako radi ono sto hoce a to vodi u anarhiju
joj tebe sto si cudan. Ljudi kupili diplome da se mogu uhljebiti.Da su mislili uciti i raditi, ne bi ih kupovali.