Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao policajac potpuno go u stanicu i pita ga komandir šta ćeš ti go. Ja bio na nekoj zabavi kad kažu svi muškarci da se skinu goli, a malo poslije kažu sve žene da se i skinu se i one gole, a onda kažu hajde sad muškarci na posao i ja došao.
Policajce kazniti zato sto ih nisu pretresli. A ovima odbiti bubrege zbog paljevine
Na osnovu informacija iz gornjeg članka, očigledno je ovo podmetnut požar, smišljen kao atentat na jadne migrante.
uvališe se bez papira, pa ti sad skači oko njih ...
nalozio da se ugrije,a nasi sto su ga pretresli svaka im dala
Teško povrijeđeni, lako, on teško oni lako, on onako ,oni tako..... e baš ste onako osmislili informaciju.
Uvježbavao onaj trik sa šibicom i prstima sa klix komentara 😂😂😂😂
Policajce pozar uhvatio na spavanju.
Kad je u pitanju zločinačka velika kladuša, migrantima treba dati odriješene ruke da siluju, pale, pljačkaju zločinačku kladušku paščad, te stimulisat i nagrađivat takve aktivnosti......što veće dijelo to veća nagrada
@ispocetka Ma šta reče?
USN portal prenosi da je migrant izazvao pozar , ko koga sad ovdje je*e , sigurno USN portal jer su ocigledno Krajisnici u ocima ostalih fasisti sto ne zele ovu bagru u svojim gradovima ?
lik im znaci gorio malo, desetak minuta, i onda su skontali da neko kmeci ?
hahah dobri su
mene interesuje kako je doslo do pozara !
@ogledalce roštilj se oteo kontroli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)