Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite ba raju da nes zarade
Dajte to narodu nek puši i bez će mira u kući, a ove protresti za uši jer se igraju puškama i skupo prodaju maricu
tugy plaky. hapšenje travara ga dođe kao svečano otvorenje sega mega trotoara pred predsjedništvom. vamo kradu, otimaju po prodavnicama u po bijela dana, mašu pištojima kao da su lizala, milione opraše kroz namještanje poslova što infrastrukturnih, što privatizacijskih, što trećih.. al nek se ovi lome oko travara.
generalno jel, na stranu ovi kalašnjikovi. ^^
pušenje cigara i cuganje alkohola OK, a marihana nije OK... to mi nikad neće biti jasno.
@praznaprica huh? kako ja to nasjedam? jesi li ti skontao moj post?
@praznaprica ma, meni ne mogu isprati mozak. imam sjeme, stavim sjeme u zemlju... iz zemlje niče BILJKA... moje dobro pravo je da imam biljku/biljke i da radim s njima šta hoću, ukoliko ne ugrožavam nikog. kako je alkohol yebeno legalan, a znamo kako se ljudi znaju izobličiti od njega, agresiva ih spuca itd. čovjek ni u kom segmentu svog život nije slobodan... jedino kad spava i sanja (još uvijek... valjda)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
raste trava zelena
plastenička proizvodnja