Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet kod ovog tunela i Nemile, ccc..
Bosanski tuneli su tragikomedija, a mlade vozace da ne komentarisem.
Džaba govoriti držite odstojanje, ostavite telefon. I neka je.
Ja se samo nadam da je ovo slika tunela prije renoviranja..
Baš.. Ako je ovo renoviran tunel, nemam riječi onda!
muslimani braco nemojte piti dok vozite haram je
i ostalima je haram , ne samo muslimanima
haj šumadinac u skokovima
Odrediti 10 "high risk" lokacija u svakom gradu i uvijek patrola da stoji i opominje vozače da uspore. Ionako se samo pišu kazne za parking. Treba iskoristiti policiju za prave stvari.
ma šta 10, 100 nam treba
Više kamikaza nego u WWII....
Ma i kamionđije su sad opasnost. Bulji u Mobitel i vozi onoliki kamion, a neki opet dobili kategorije kupili im narko bosovi da im odrađuju transport droge. Kao onaj neki iz Tuzle kunosić zvani Kosa. Napije se na Husinu i priča koliko je prevezao za dilera iz Tuzle i nekog iz Sarajeva. A na FB profilnoj sjedi narko bosu u krilu. Još se fali da su kupili svu policiju. Zato kad vidite kamion pazite se jer malo sad ima pravih kamionđija
Problem je ko daje ljekarsko da uopšte polože.
@MuratCar Ja otisao na ljekarsko, zena me odmjerila od glave do pete i rekla zdrav prav.............