Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje zakasniti i deset sati...nego ne stici nikad...
Povrijwđeno najmanje dvoje, a više od dvoje, ucestvovala najmanje dva vozila odnosno automobil i motor. E što klixovci znaju srociti, to niko ne zna.
@JeSuisDare tko ti je kriv sto si pismen jbg.
Ni slike ni prilike, da se kaže ko i koja vozila su učesnici udesa.Ovakvim izvještajem ste mnoge nagnali na razmišljanje jer se nezna o kome se radi.
Ja uporno "serem" svaki put kad se desi udes na ovom autoputu i neko udari u betonsku ogradu jer je neprirodno suženje! A Klix-ovci onda opale sa minusima, kritikama i posprdnim komentarima... Ovako negdje ne postoji nigdje u svijetu osim na autoputevima gdje zbog terena nije moguće napraviti i zaustavnu traku! Ovdje ima širine kol'ko hoćeš al se "štedilo" na materijalu i sad to plaćamo životima, zdravljem i velikom štetom! Najmanje 5 x prošle i ove godine!
ja.mislio autoput bihac sarajevo
Ne kontam ovaj udes, ucestvovali motor i auto a zena i dva maloljetna sina ozbiljno povrijedjeni, pogotovo ovaj mladji je na neurohirurgiji.. Crnjak
često, baš često
Ove kamikaze na motorima treba topom gađati čim ih ko ugleda na cesti... Aj sto redovno ginu ko golubovi već postali opasnost i po druge
Kako se sudarit kod naplatne kućice da bude povrijeđenih? Ograničenje 60?!
@GuessWho381 Pa faktički je nemoguće da se pri tako maloj brzini na ovoliko širokom putu sudare dva vozila koja idu u istom smjeru. Ako je ograničenje 60, pa jedan ide 60 a drugi čak 90, opet mu se približava samo 30km/h što je izrazito malo.
@VlahinjaPosumljena nisu se sudarili pred naplatnim kucicama, nego poslije, gdje vec mozes razviti normalno ubrzanje za taj dio puta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možete li nas upoznati sa procesom dovlačenja povrijeđenih? Vjerujem da bi hitne službe ostalih zemalja rado primijenile istu tehniku. Ne treba ti kombi. Malo bolji auto i čelična sajla, pretpostavljam.
more dovukla, a more i doćerala
Vozila DOVUKLA povrijeđene.......to uličarski žargon!!!!!
@zmajcekSaUne bujakashaa
svaku priliku iskoristite da pederluk ispoljavate, eto najvaznije u svemu je rijec dovukla pizda ti materina
Pa svaki dan neko neko strada...