Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki puta debelo kazniti uvijek novčano i taj novac dati osobi kojoj je nanešena fizička ili duševna bol.
Samo nas trujte nacionalizmom. Nismo ništa bolje ni zaslužli *ebat nam mater nenoralnu svima. *ebite nam sve po spisku. Nismo ništa bolje ni zaslzužili kad smo stoka primitivna. Hvala Klix!
Hebat im mather (ovim maloljetnicima).......
Nikad mi ne može biti jasno odkud tolika mržnja madju nama, mozemo se ne voliti ali mrziti??? Kakvi su to roditelji koji djecu uče da je neko manje vrijedan ako je drugi i drugačiji. Ovu djecu koja su napala časnu sestru treba smhestiti u neku ustanovu i za njih se treba pobrinuti centar za socijalni rad jer očito roditelji nisu ueadili roditeljski posao a to je da odgajaju djecu da nikoga ne mrze i da žive časno i pošteno.
Krajnje je vrijeme da postanemo drzava, a ne pripizdina... da cvrsto drzimo konce ustavnopravnog poretka i vrednovanja ljudskosti, a ne da kao pizzde toleriramo sacici neodgojenih i zatucanih budala da u stvarnom i virtualnom svijetu haraju i sire mrznju, netoleranciju i nesigurnost koji kote svo ono zlo i naopako koje smo vec vidjeli i prosli u ovoj divnoj, ali ratom i ljudskom amoralanoscu poharanom i opustosenom zemlji. Vrijeme je da sjednemo za stol i zajedno kazemo STOP primitivizmu!
Isibati ih drenovim prutem a roditelje po dzepu da moraju kredit dici!
Da hoće meni jedna mlada časna sestra doć :)
Neka nacionalističkih tenzija pred izbore, neka narod glasa za nacionalističke stranke opet.
Takve i svi koji napadaju drugog i drugacijeg treba pod hitno na goli otok, to je jedini lijek da se izljece te neke predrasude!
SURA 9. At-Tawba - Pokajanje 30- ""Jevreji govore: "Uzejr je - Allahov sin", a kršćani kažu: "Mesih je - Allahov sin." To su riječi njihove, iz usta njihovih, oponašaju riječi nevjernika prijašnjih - ubio ih Allah! Kuda se odmeću?" Znate sta pise posle o "nevernicima".
Nista znaci. Nema veze biu ljubazan pa cu odgovoriti sledecim ajetom. 73. "O Vjerovjesniče, bori se protiv nevjernika i licemjera i budi prema njima strog! Prebivalište njihovo biće Džehennem, a grozno je on boravište."
Ili ovaj... 123. "O vjernici, borite se protiv nevjernika koji su u blizini vašoj i neka oni osjete vašu stogost! I znajte da je Allah na strani čestitih"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Marš stoko U Banja luci ne možeš proći sa pokrivenom ženom da ne dobiješ salve psovki, ko to prijavljuje i ispituje
Kratko i jasno: ne seri. U Banjaluci žive pokrivene žene, sasvim normalno.
http://ba.n1info.com/a153958/Vijesti/Vijesti/Djevojska-s-hidzabom-u-Banjaluci.html
Imamu u mostaru 4 puta obili stan. Njoj neko mater opsovo. Je li to isto?
@pegazus obili su mu “njegovi” stan, usotalom kakve to veze ima sa ovim. Eto idu hrvati svako malo na istocnu traze od imama stan da ukradu televizor i djecija kolica
Nema dokaza nikakvih, kakva propaganda jeftina
@ServDosljoSaKarpata kako nema kad ih je policija idetificirala, u svakom slucaju balavci nece im vise past na pamet kad malo policajci sa njima popricaju, a roditelji malo kaisom
Nema dokaza za citatelje, tako da je sigurno izmisljotinja. Kraj price.
Ne trba im davati medisku pažnju pošto se zna o kome se radi trba ih kazniti i naravno da nisu svi isti
idioti