Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek baš kulturni, civilizirani, europski ovi srbovi iz Rogatice ... Kultura n nivou Trebinja, Ljubinja i Banja Luke s okolinom ... o Palama, Han Pijesku i Sokolcu ni pričat ne treba .. Stoka zaostalo-primitivna, krezavo- ruralnog civilizacijskog kruga ...!!!
@halal passat Kada cete ponovo obrnuti janje nasred Ferhadije?
@NevesinjskaPuska1980 ......... E jbg. sad jarane, da smo četnici ( a nismo ) možda bi i bilo uporedivo razulareno ponašanje pijane skupine veseljaka s jedne i razulareno kriminalno orgijanje četničkih spodoba s druge strane ( a ubijanje stoke, uništavanje imovine i zastrašivanje staraca upravo to i jest ) ... Neuporedivo, slažeš se . . . ? ? ?
da se ovo desilo u federaciji prema srbima ne bi se moglo zivjeti od debelog dodika i njegovih..a ovi nasi samo sute..samo je bitno u avazu da se blati bakir...lijevica samo pasiva ko i uvijek..bakira samo interesuje novac i sarajevo..
Bijednici, bili i ostali, trovati krave, povratnicima, ziteljima koji odvajkada zive tu...otrovali sebe akobogda!
Unistimo RS ekonomijom, bojkotom, privredom, kulturom, obrazovanjem i napretkom pa nek se necivilizovani djikani na Karpatima dave krmetinom i rakijom.
Bijednici, samozivi gadovi to mogu uciniti nezasticenim ljudima..Sigurno su dobro nagradjeni za to
Bijednici, samozivi gadovi to mogu uciniti nezasticenim ljudima..Sigurno su dobro nagradjeni za to
Sve i jedan đikan misli isto...sve su to zlobni genocidni divljaci koji su Turci trebali podaviti prije 500 godina ,a ne ostavljati ih nama. to je trebalo tada ognjem i sabljom odraditi. samoj Turskoj je taj merhametluk došo glave ostavljajući vlahe, vjeru i crkve im netaknute...ko i mi budale Bošnjaci u ovom ratu...
ma ovo je garant nero-piroman preselio u rogaticu....
dragi povratnici Rogatice... pa naoruzajte se bog vam pamet dao i cuvajte to sto imate... vidite da nema drzave koja je duzna da vas zastiti
mucki napadaju na nemocne, koja su to djubrad i genocidasi!
Sve po komandnoj liniji. Šta radi g. V.Incko?
Sve po nalogu i po uhodanoj komandnoj liniji. I uvjek u 99% samo po slabim, nevinim i nezaštićenim na sve 4 strane Da li je kralj BiH V. Incko, iznova "zabrinut" ili ?
Dokle vise...
pripremi pusku, kad vidis da ulaze u tvoje saspi im u pluca.... majku guzili svoju napacenu
veli ratna zločinca u Vozucoj Biljana Plavšicka,kako je divno živjet sa serbima a kako je teško ratovat, sadašnja serpska vlast na u PC-u je ista ona Karadžina koje je izjavi da ce muslimanski narod nestat sa ovih prostora
Hitno pozvati ministra za sigurnost BIH (Mektić) da angažuje i koordinira rad sigurnosnih agencija, pošto policija RSa nije u stanju da kontroliše situaciju u Rogatici i okolini i da osigura bezbjednost stanovništvu. Prosto.