Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda svi ostali bez interneta sa ovakvim komentarima. stoko jedna radujete se tuđoj muci.
Zatvorite ovo za komentare, j*bo vas otac glupi!
trebinje trebinje kad me vidis j.e.bi-me.e
@mujo, ne rise, iz sehidske sam porodice. Iskreno, stid me tebe i onih drugih slicnih seljacina, papaka, neobrazovanih, glupana, kojima je vrhunac rada za BiH i dokazivanja sebe i svoje vjere, vrijedjanje po sarajevo-x.
@Izmetbegovic sljedeći put nećemo imati milosti ! a nećete biti ni tako brzi u \'\'bežaniji\'\' ! prvo ćemo vaše muškarce, ako njih ne bude dovoljno onda žene, pa djecu,,sve dok ne namirimo na 20 000 ..deset hiljada za Srebrenicu i deset za opkoljeno Sarajevo !
šta kažu? jel ugrožen trebinjski aerodrom ?
sad će traktorijada prema NIkšiću i Podgorici !
ako se idalje budete radovali tudjoj nesreći, morat cu se angazovati, a onda ćete zaplakati.....hu, hu i ode vam kuća!
to će da ugasi boža vučurević
TREBINJE PO.ZAR BUDUCA NAFTINA POLJA PUMPANJA NAFTE HUTOVO BLATO BUDUCA NAFTINA POLJA PUMPANJA NAFTE I JEDNO I DRUGO CE BITI U KORIST VELIKOSRBIJE..... ZBOGOM BOSNO, hehe
TREBINJE PO.ZAR BUDUCA NAFTINA POLJA PUMPANJA NAFTE HUTOVO BLATO BUDUCA NAFTINA POLJA PUMPANJA NAFTE I JEDNO I DRUGO CE BITI U KORIST VELIKOSRBIJE..... ZBOGOM BOSNO, hehe
Ostajte ovdje!
Bjeze !
Bjezel\' srbi?
Meni su rekli da ovo sve rade navijaci iz Sarajeva!
U potočarima pronašli džinovske gljive! Osnovni razlog je što zemljište dobro nađubreno!
sarajka@ nisi ti vidila sarajeva..osim sto ga gledas sa pala ili iz lukavice...upamti nema vise onih dobri bosnjaka ...nema te ste pobili 92-95g!!!ovi su svijesni koga imaju za komsije odnosno susjede!!!