Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga, al baš.
tragedija
Laka mu zemlja, porodici iskreno saucesce....tuga velika. Uredjivači Klixa bi napokon trebali da počnu sankcionisati neprimjerene komentare!!!!
Cuj mladozenja razvozio goste sa svadbe. Pa jebeš takve goste koje moraš razvoziti.
R.I.P i ako je vjerovat Mustafa Nadarevic se preselio ?!
tuga, umjesto da ide mladenkom u sobu on razvoza svatove
Kako je mucno citati komentare kretencina i bolesnika koji misle da su nesto postigli likujuci nad smrcu ovog jadnog momka.Svima vama idiotima desice se neka nesreca isto, prije ili kasnije, u ovom ili onom zivotu. A nece puno bolje proci ni klix novinarcici koji zarad klikova otvaraju komentare na ovakve vijesti. Pu mater vam j....
@Eros23 kliks le leglo mentalnih bolesnika
iskušenje ?
Boze sacuvaj ne daj nikome... Tuga velika🥶😪😭
Zao mi covjeka, a jos mi je vise zao normalnog naroda koji kiseonik i zivotni prostor mora da dijeli moralnim amebama, zatucanim kretenima, krezubom sirotinjom. Naravno, radi se o komentatorima na klixu.
Zalosno,ama ljudi alkohol je najvece zlo.Putevi su puni smeca od automobila.
E cuj mladozenja razvozio goste
Tuga brate dragi, bas tuga.
Sirotinjo i Bogu si teska, sta nasli mladozenju maltretirati da vas razvozi na vlastitoj svadbi poslje kucama, a znate da je pijan.
Stvarno tuga i jad.Pozelis samom sebi sve najbolje i vidi sto dobijes.Pokoj mu dusi a povrijedzenim brz oporavak.