Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce vise da se stani mafiji koji su svakodnevno na udaru placke i drumskog razbojnistva da putnici dolaskom u svoju domovinu da nisu sigurni krenuti svaki dolazak busova za BIH dozivljavaju neugodnos na plitvicama jezevo i jos par odmaralista uglavnom da vozaci bude putnike da izadzu i po tome zakljucujem da imaju veze sa desavanjima ali to nije slujcajno nego je to povezano sa onima koji preuzmu putnike da voze na odredzeno mjesto gdje ko putuje ovak clanak treba ojavljivati svakodnevno kada se desava oni ne poduzimaju nikakvu pomoc ni ljekarsku ni policijsku putnici dozivljavaju depresiju koju treba da se i tuzbom ovo rjesava jer vozacima su takva banda poznata
Lakse je ukrast nego radit osam sati...nazalost.
Službena zabilješka policajca iz Herceg Novog: "Išao sam trasom i osmatrao. U visini džbuna začuo sam vanbračno seksualno šuškanje. Prišao sam i naredio: "Obustavi!" Gornji subjekt mi je rekao: "Poljubi me u dupe!" Dok sam ga privodio u stanicu, celo vreme me je vređao rečima: " Ne tuci me, druže!"