Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije nikoga ne krive, Božja volja. A da nije ove vlasti, našao bi se krivac u SDA-u.
Ali izjava GRAS-a je hit. "Uzrok nesreće je najvjerovatnije loša šina. Dobro nam do sada nije iskočilo više tramvaja". Pa ko bi trebalo da popravi "losu sinu"? Ovo je javno priznanje GRAS-a da svjesno dovodi u opasnost gradjane koji koriste javni prevoz.
Nedo bog nikom dokle čemo sve ovo trpiti
Kako je to moguće, a nove šine austrougarska stavila
Čuj iz nepoznatih razloga ti što pišeš za klixs sigurno si tek došao iz Rogatice
Kriv je tramvaj
"Osam faktora koji mogu dovesti do nateknuća vagine"....sarajevski tramvaji, deveti
otkad ja govorim da se počupaju te šine i ukine ta pruga, ne mere to, nije to za naske, složen je to i skup sistem, to se sam sirotinja voza a moraš him karte naplaćivat po tri revizora plaćat na jennog putnika, ne isplati se, nema hajra niko više odotoga što se moglo jamit jamilo se
uvjek prdim itrubim dasu nam shine krive ko ku.r.a c. jel moguce dae ovaj gras tolko retardirana firma da nemore posle 100 godina odkako su nam ljudi austrianci sve napravili, barem ispravit kad nemogu vec zamjenit sa novim shinama. yeboma koja bjeda. a tek one zardjale smrdljive fekali krntije. fuj gras!
Dobro nam do sada nije iskočilo više tramvaja", kazali su nam iz GRAS-a. hahaha trebali vam paaaraa.? Ženi spalo dugme u šine a tramvaj naletio u punoj brzini.
Biće da je Bosko Buha digo šine u vazduh
Na ono malo pameti što mi je ostalo pade mi nešto... Vidite, ofarbati naše tramvaje u neke super boje i staviti (7D-VOŽNjA , 1.8 KM).Pustiti tramvaj prema Ilidži jbg.. Puše na sve strane,ljulja se istinski lijevo desno,poskakuje vertikalno,prokišnjava,ljeti grije ,zimi hladi i na kraju se zapali , ono zasmrdi izgorena guma, pa stranci bi uživali jbt, pravi 7D doživljaj , pa plačaju 5 eura za simulaciju negdje vani
Zatvaraj ovu crnu rupu koja guta pare i ne pruza uslugu koja je placena.
Neki nestasan tramvaj
pa ni tramvaji se ne zele vise voziti po onakvim sinama ..
Treba poskidat sine, posaditi maline
krenuo u burger king