Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mole se putnici koji žele nastaviti prema Baščaršiji da pređu u zadnji dio tramvaja, jer prednji dio skreće na Skenderiji.
I hoce cigani kartu hahaha e dobicete kurrcinu moju ne mozete jednu sedmicu spojiti bez nekog sranja, smijete samo zenama kaznu pisati.
Skaka ga osunetio, on šef parade...
Uzrok: kradja i neulaganje u infrastrukturu od odlaska austrougarske.
Dovoljno kad prodześ Gras kad pogledaś kako izgleda. Smeće do smeća i krpi se sigurno nonstop.a pare? Gdje su pare?
Mamicu vam śalabajzersku.. Da ima red u drzavi i tehnićki kako treba nebi skro nijedan bio na šinama i mnogi autobusi izklkućeni a kamilo auta putnićka..a ne tenićki cvaja i hajmo dalje..
Opet lažete, vidljivo je da je tramvaj ostao na šinama i da je do nezgode došlo zbog skretnice
prvi dio 6-tica a zadnji dio 3-ca
Šta mu bi kad je ganc nov?!
Iskočio ? Novinaru, jesi li dobro ? Treba li ti još neka diploma iz Travnika ?
nije iskočio, vidite das je prednji dio skrenuo, onda se vjerovatno skretnica poje*ala, pa je ovaj zadnji klinac nastavio pravo
kako se ovo moglo desiti, baš me čudi....... :(
Kupis kartu za dvije voznje.
Uh jbt 6-ca krenula u pravom smjeru ali se šina na skretnici sama postavila na pravo ili je skrenuta od strane tramvaja iza 6-ce prerano. Inače, pruga je u katastrofa stanju, posebno od Marijin Dvora do Ilidže i dobro do sada nije neko poginuo.... Sve do jednom.
I TRAMVAJ ŠTRAJKUJE HAHAA A BOŽE DRAGI :)
Fekalistan
Slika 4 ko Igor Crnadak
Ma ne i izkočio to su još od austrougara tramvaji
Nije ni čudo da su razlozi iskakanja nepoznati ima li šta da vam je poznato