Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam nekih 17-18 godina kad sam ga preplivao u Ostrozcu. Mladost ludost. Sad se ne bi okupao u njemu, tako mi je nekako jezivo.
Zna li iko sto se ovdje dogodilo. Kako je doslo do utapljanja ?
Zato ja ne idem dublje od mjesta gdje mi noga moze dohvatit dno. Ma kakav plivac bio, voda je zeznuta stvar
Probaj uci negdje u Neretvu ili Unu do pasa gdje je malo jaca struja, i ako nisi iskusan plivac vidjet ces da ti to nije nikakva garancija.
Djecu sam namjerno uci plivati na Neretvi,nista Bazen,More.Ko nauci plivati na Neretvi garantujem da je siguran svugdje na Svijetu,nema te rijeke koju nemozes sigurno preplivati
Nema sanse da ikad i prst stavim u to jezero vise. Jezivo i tuzno
U jablanickom jezeru povremeno su jake podvodne struje i ko uleti u to dzaba mu sve
Nije mi nikad bilo jasno kako se toliko raje ugusi u jezerima nasim..
2000-e godine one plaze na Jablanickom su bile sasvim OK pune kupaca.Poslije se to sve razvodnilo
Znal ko ko je covjek?
sta i da zna....ne kontam ovo pitanje da je neko koga znas, došlo bi do tebe
Pa u tom Jablaničkom jezeru svake godine netko strada. To jezero je po meni malo jezivo zbog velikog broja utapljanja. Neki Jason kao iz filma Petak 13. tamo vreba, brrrr... definitivno ne bi tamo plivao ni plutao na luftiću.
Nije jablaničko jezero jezivo, nego dođu neiskusni plivači, još na splavu zaroštiljaju, još ako se koja popije viška, i tako dolazi do tragedije. Razumijem ugušit se u rijeci koja je brza, ali ne baš u jezeru... Može doći do grča od plivanja, to je prihvatljivo. Ja kao Jablaničanin koji sam od malih noga u jezeru nikad mi se nije desila neka opasna stvar...
CUJ TRAGICNA SMRT, ZAR IMA KOMICNA?
Kod ovih ima, fol nacitani novinari... Rahmet mu dusi mlad covjek.
Ima ,prirodna i tragicna Suicide Homicide etc