Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno... postoje bolji nacini da se rijese ovi problemi a ne dici ruku na sebe a jos gore i na dijete...
Jok Radosave, mi smo samo svoji, samo svoji. Rasli u gradu Sarajevu, u gradu, moj Radosave. Ja se toga ne stidim, naprotiv. Biti rodjen u tom gradu samo ponos, sta se dalje desavalo i gdje se i zasto moja familija rasu po bijelom svijetu je druga tema. Ne bi' ja s tobom da se bijem po forumu. Ziv i zdrav bio.
Namjerno ostavljate komentare otvorene, a zatvarate zbog Deena i sličnih, sram vas bilo.
kad je tebe život s 29 mogao zgaziti i pregaziti da ga oduzmeš i sebi i djetetu, majmune bolesni?! ne napredujem već 5 minuta otkad sam pročitala članak, ne mogu da shvatim ni da razumijem. dijete... pa to se voli više od života
Jado jadni,bezbudni "muskarac". Da je bio kako treba ne bi ga zena ni ostavila. Sroljo nije mogao podnijet odbijanje i osveti se zeni ubivsi njihovo dijete???!!! Kukavica obicna,da bi joj napravio pakao od zivota uradi ovakvu strahotu. Dabogda ga Lucifer licno okretao na raznju.
“My hate is general, I detest all men; Some because they are wicked and do evil, Others because they tolerate the wicked, Refusing them the active vigorous scorn Which vice should stimulate in virtuous minds.” ― Molière, The Misanthrope