Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujemo ti, vidi se da si intelektualac i da ti ne bi nikog udarao.Nisi od tog posla
Covjek jednostavno prezire nasljie. Nije od tog faha. Prosto.
Prvi mu njih dvoica pali na pamet, pa konta "ma njih ću optužiti, dosadno mi u životu pa da se malo nešto dešava. Šta će njih dvoica jadni ni krivi ni dužn i!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A sto su se Spahovici digli...ccc. Sve do jednom
Ma da hoce neko noz i potegnuti na ovog Tomu, dosta ga vise, nedavno je neke momke razbio kod vatre samo onako jer je bilo riba s njim, debil.
amin
Treba se narod ustati protiv ove stoke od Spahovica, protjerat ih u najblizu sumu ko kada su zivotinje... A kuca sat polako, i njima dolazi kraj, previse su se digli, a picketine su realno !!!
i ovaj clanak na vrhuncu pismenosti...
Prica mi komsija taxista, koji se tu slucajno zatekao, kako je Izo ovog Medu nalupo. Laze da je bio mali s njim, a laze i da se branio. Kaze komso da je kuko i plako ko siroce i molio Izu da ga ne tuce i da ce mu sve pare do subote vratiti.
to sto je rodzeno je pogano
Nisi ba :-D čovjek se sam izudarao i tebi napakovao ...Bože psihopatčina
Tom Medi je 60 godina, rodjen je na Kosevskom brdu, gdje su bili ovi jaki prije 10-15 godina; oni su ti sto lizu guzicu da se druze, nemojte iskrivljavati stvari, svi znaju ko je ko, mozete ga i mrziti ali recite istinu. Medo se nikad nikom nije slikto, a najmanje onima sto imaju givikt u glavi umjesto mozga
Ma gdje ce on to radit on je posten izo je to odgoio posteno inace postena familija
...pozovemo fino Djuru, on ce ti oprostiti sto te tukao...
napuhani horozović
Ma lupa i lupace on narod , dok mu neko sanzer nesaspe pa onda na aparate ! Kreten vidi mu se u ocima da je divljak nafurani !
Sve se bojim da je rekao "tukao" i "reketirao" :)
Kako ce ovo par rusa da pocisti po gradu , jos samo malo.
nista MOSAD ili CIA-e da ciste?
Prebio ga Žan Klod Vam Dam skupa sa Stefanom Okaka Čukom.
tomonakazamizam