Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Život i Audi su mi otisli dođavola ...
Koji je ovo bolesnik. Skratite muke svima i osudite na na dozivotnu robiju!
audi alijin je kupio fahro, a turkovic je kupio audia u bihacu skoro je bio objavljen kupoprodajni ugovor u oslobodzenju , a pricu laznu o blindiranom audiju je plasiro avaz kao sve dosad lazne price.
najveci Klosar ima da te zimogu u Ze, klosaru jedan
@fahro -....a gdje pokojnog Alije blindirani audi ?hehehe ....nije ga Zika dobio od BAKIRA na lijepe oči :)....samo polako nije ničija gorila do zore pa neće ni BAKIROVA!
lik je proizvod podzemlja koje je vodilo i ujedno pljačkalo ovu državu,samim pumpanjem medija o jednome slučaju je iluzija i skretanje s "TEME": DONACIJE hehe mladi muslimani hehhee
Asko! Moj te prasko! :-D
Trle, našip.u se ti r.a.c.k.u, kao što vjerovatno i radiš.
Pa ubi gada više, šta nas peglate sa njim?
zijad zica :D:D:D
Sve je ovo P.I.C.K.I.N dim
izjavio zika da su radoncic i keljemendi narucivali ubistva ali nigdje ni rijeci o tom , zato je sudzenje zatvoreno za javnost.
Dobro je pa nas branitelj Bosnje Zijad poTurko nije peljao muslimane a ove hriscane nek je peljao, i oni su nas.
JAVNO VIJEŠANJE
Nema se tu vise sta dokazivati. Oaj majmun treba da ili bude osudjen na smrtnu kaznu ili na dozivotni zatvor. Prije toga mu treba ponuditi da otkrije svoje zastitnike u vlasti u zamjenu za "samo" 40 godina bajbukane...Kada kreten prizna (jer on je najobicniji idiot bez lica i nalicja) onda ga ipak strpati na dozivotnu ili smrt strijeljanjem...Monstrumi ne zasluzuju nista bolje
po kratkom postupku kao sto je i on radio,metak u glavu i to je to.....ovakve ne treba drzati u zivotu
http://poskok.info/wp/?p=8782