Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vampirska krv ne miruje u Šumskom Krmetnjaku.
Koja država na svijetu pušta ubice za vikend na "dopust" ???
raspitaj se malo - većina zemalja to radi...
Lakija je prenijelo...
Ranije osuđivan za isto djelo samo što nije žrtva preminula. Onda izvršio hladnokrvno ubistvo i dobio 13 godina, dakle izlazi već na vikende za par godina, a konačno za 9 godina.
Znači izbo je čovjeka nožem na crkvenoj proslavi, obojica Srbi. Kupio kokice i čekam kako će nam bulevardžija objasniti kako se zapravo radi o 'nepismenoj talibanskoj sirotinji'...
@KeyserChoshe ne treba ti bulevar....ovaj hajvan od insana je trebao davno biti iza resetaka zbog agresivnog ponasanja i drugih djela.....ovdje je naravno opet drzava zakazala !! a jedan zivot je manje ....na zalost tragedije se dogadjaju svagdje, a cudo je sto ih nema manje s obzirom koliko smo svi osteceni u glavu !!!!
@KeyserChoshe "vise"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)