Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna se pretvara u GTA: San Andreas
Ovo je samo rezultat i posledica desavanja zadnjih 20 godina u ovoj (ne)drzavi. Draga braco i sestre Bosnjaci muslimani/pravoslavci/katolici - od jihada/cetniluka/ustastva odnosno nekog islamstva/sprpstva/hrvatluka nemoze se zivjeti jer od toga narodu nema kruha nego samo politicarima i ratnim profiterima. Napravili su prcvarnicu od ovako lijepe drzave i samo trljaju ruke, pa dokle ce mo vise trpimo, jos malo se nemoze iz kuce u sred bijelog dana kad nam fukare vladaju ulicama i parlamentima. Vratimo nasad legitimni ustav - skidajmo svu ovu bagru sto sad vladaju(haraju) - ukninimo federacije/republicice/kantone itd - uznajmimo jeden otok od hrvatske i napravimo svoj "guantanamo" i sve tamo pa nek se deru do mile volje nek posten narod napokon nadje nekog rahata u svojoj domovini i na svojim ulicama. JMB je samo prvi potez, sledeci je da svi moraju da skinu odijelo nacionalizma- da svi priznaju svoje grijehove i da napokon idemo ka nekom oprostaju - inac nam se lose pise u buduce.
Kakav otok...u rudnik da kopaju a posto ce ih biti poprilicno, mogu i poceti na izgradnji autoputa prema moru ,,,
Jadan momak! A CJB Doboj će ovaj slučaj rješiti kao sto je rješen bermudski trougao.
Ne kenjaj, niko nije završio zavezan i ubijen ako nije ZASLUŽIO Šteta jeste ali SAM JE KRIV zato je rise ;) OVU DJECU ŠTO UMIRU ZBOG MATIČNOG BROJA TREBA ŽALITI A NE OVAKVE, SVI BI DILALI UMJESTO DA RADE POŠTEN POSAO.
Umiranje po ZASLUZI je prijatelju ukinuto jos u robovlasnickom drustvu. Zivimo u 21. stoljecu! Niko ne ZASLUZUJE da bude ubijen kao ovaj jadnik. Kontas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opa Zika style
Mafia execution style
nisam mislio nista smijesno ovim komentarom samo momak je imao vezane ruke i noge, preocito da je ovo bila mafijska egzekucija...
De ih jebi šta im se pravdaš, svi bi oni izgleda rasturali bijelo i žuto po gradu a glume moralne vertikale...
ovo sto se desava u nasoj zemlji malo malo, do juce se moglo samo na serijama gledati
Gluho bilo i daleko.... Kakav god da je motiv, nadam se da ce uhapisiti pocinioce...
@Yahel Rezultat režimske policije će najvjerovatnije glasiti: "Najvjerovatnije da je riječ o samoubistvu, motiv nije poznat". (Mrtav mladić svezanih ruku i nogu pronađen u žbunju)