Nova pucnjava u Sarajevu
0
Teško ranjena jedna osoba
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovom gradu ne može biti siguran ni mrav a kamoli čovijek.
silajdžiću samire.... moja santo leda
Eeeee sto nema one prijeratne milicije koja se sluzila vise pendrekom neg olovkom... sipak bi ovi danasnji kriminalci smjeli tako lako pistolje povlaciti. Za Balkance samo batina ima efekta da se dovedu u red, sve ostalo je nemocno.
@beba, Pa, jeste SITUACIJA je strana riječ i radi se o nekakvom mirovanju, smještanju u mirujući položaj. Znači, mirno je i to je za nas povoljno.
Za sve je kriva ona nana sto sjedi na mostu i prosi gore na Otoci. Ona sve huska narod govoreci im \"pomozite nani ako mozete, pomozite nani\". tako danima a poloicija nista ne poduzima protiv nje niti protiv takvih kriminalaca slicnih njoj. a hvataju ove neke sto se malo popucaju u po bijela dana, sto pale starice, otimaju novcanike,torbe, nakit i mob. :):):) KUD PLOVI OVAJ GRAD???
Ne kontam.. Kakve veze se ovim ima koliko je muslimana u Sarajevu? Znate li vi ljudi išta drugo, nego se prepucavati na nacionalnoj osnovi? pozz
jebemo ti mi muslimani mater i nek nas ima 98 % ....jebem ti sve vlasko
sto trebalo bi da su srbi.tada bi bilo kao mirnije...pihhh
nadojis ti k.... ovim 98%
a sta ocekivati kad su muslimani 98% u Sarajevu
Za sve je kriv SDP!
tačno, teško da ovo možemo nazvati sigurnom situacijom, čini mi se da je bolje bilo dak je rašo bio na svojim pozicijama oko grada!!!
Više se ne smije ni hodati pjehe po gradu, a kako rekoše u Titino doba se za to nije ni znalo.No ipak bravo za policiju, bas su efikasni, ali to puno ne pije vodu posto ih sudija odmah pusti.Jadni smo mi u ovom gradu sada.
druze tito mi ti se jebemo kako stizemo!:D:D:DDDDDD
sve ludo postalo....... poserem se ja na ovu demokratiju!!!!! ZIVJEO DRUG TITO!!!!!!! :D