Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huligansku bagru, koja sebe naziva \"navijačima\", treba ODMAH i bez ikkavih razmišljanja vratiti sa granice, ne dozvoliti ulaz u državu, gradove a kamoli da se pojave blizu stadiona. Posledice koje je izazvala kretenska grupa iz Maribora, su više nego katastrofalne (neredi u SA, rastu nacionalističke tenzije i na kraju što je najgore završilo se teškim povredama plolicajaca! Treba ozbiljno PROZVATI graničnu policiju, što ih je uopšte pustila u BiH! Neka se ne vade na kojekakve zakone i ljudska prava. Posledice se uvijek mogu smanjiti pametnim procjenama i preventivnim radom!
libo me racku
koliko je policajaca bilo vezano u kombiju? 0 ili mozda u najboljem slucaju 1 !!!
pa nisu samo policajci povrijedjeni, sta je sa drugim ljudima, koji izgleda da nisu ni skrivili nesrecu???
ilinko, jel jos slavis nesrecu?
RESPECT ! ! !
U Bosanskom Brodu, Bosanskom..tukac. A ne samo Brodu što je srpsko novokomponovani okupatorski naziv, sve vam moram ja ispravljati,...
http://www.zenitfm.net/zenica-sacekani-i-kamnovani-navijaci-maribora/
http://userscripts.org/scripts/show/132297
Jeb.em li vam cetvEre majke nepismene.
a sta je s momkom iz sarajeva? gdje je on?