Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi air Bega koda je iz Turske!
Opa, vidi air-begova kod fiata, oba se otvorila...
vozači bez imalo saobraćajne kluture su u Mostaru, kakav je posao saobraćajnog policajca koji na mjestu nesrece sjedi u automobilu poluotvorenog prozora i tako maše i obezbjeđuje mjesto nesreće ( kaže lik vruće mi koda je na skeli)...
Hvala bogu da niko nije teže povrijeđen, pogotovo djeca! Očito, sudeći po čitavim šajbama, da su barem putnici na prednjim sjedištima bili vezani što je sigurno i "kumovalo" tome. Kod Punta su se i Airbagovi aktivirali za razliku od Golfa gdje su vjerovatno, kao i kod 50% polovnih auta kod nas, bili neispravni? I dobro je što su uslikali Airbag ne bi li skrenuli pažnju koliko je to, kao i pojas, od vitalnog značaja prilikom sudara!
katastrofalno ukljucenje iz grada na M- 17
Od dva auta oba fulite
Sve sami mrtvački sanduci na motorni pogon su nam u saobraćaju na cestama. Još kad tome dodaš bahatu i osionu vožnju, stalna preticanja i na punoj liniji, nestrpljivost vozača, neprilagođenost uslovima na putu, vožnju pod dejstvom opijata, saobraćajnu nekulturu, neadekvatnu signalizaciju, loše, uske i oronule puteve, čista je slučajnost i sreća da nema puno više nezgoda sa smrtnim ishodima i teškim povredama.
Nepropisno skretanje ili ukljucenje na M17. Seljacka posla.
Punto I vs. Golf III, obračun iz XX veka!