Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dionica Gračanica-Tuzla je horor od puta,tzv. magistrala,nema ravnog asfalta u komadu dužem od pola metra,više od 20 godina ništa se nije uradilo na rekonstrukciji i popravci,traktori bukvalno iskaču iza svakog žbuna direktno na kolovoz,jad,čemer,bijeda...
Nažalost, jedna osoba je izgubila život u ovoj saobraćaj ki.
put mokar prljav naravno nema leda ili snijega pa ljudi po gasu...nazalost cuje da je neko i poginuo.oprezno vozite
Problem je sto ima mnogo pravaca a nema radara trajnog karaktera da to regulisu.
Nije vezano za ovaj slučaj, da se ogradim. Prije par dana vozim iz Gračanice za Tuzlu, u Lohinji me prestiže jedan kamion pa i drugi (oba voze ugalj, pretpostavljam jer voze kade). Kao da se utrkuju prestižu u krivini, na punoj liniji, žao mi što nisam imao kameru da snima šta rade pa objavim. I nije mi prvi put da tako nešto doživim na toj relaciji.
opet Gnojnica
sta se desava vise
Ovo je ona dionica gdje se cesto ispucaju gasajuci nakon voznje od 50km/h kroz doboj i gracanicu