Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nekoliko noci vozim (40 km/h ) upalkene maglenke, 4 zmigavca, idem ko puz, iza mene 5-6 vozila , prate me jer I'm je lakse. Lagano mi idemo, magla katastrofa, vidljivost najvise 3 Metra...Prolazimo ovim putem, pored Koksare, kad odjednom sve nas pretice neki majmuncina, dok u tom trenutku nailazi kamion iz suprotnog pravca. U pola Metra je izbjego sudar sa njim. Ovaj pravac je katastrofa . Takvi su kamikaze, koje usput ubiju I neduzne na cesti.
Nije pravac katastrofa vec majmuncine.
@Chegueara .... a one koje i pobiju-za njih je to koletaralna šteta...... :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dionica Doboj-Tuzla je horor od puta,tzv. magistrala,nema ravnog asfalta u komadu dužem od pola metra,više od 20 godina ništa se nije uradilo na rekonstrukciji i popravci,traktori bukvalno iskaču iza svakog žbuna direktno na kolovoz,jad,čemer,bijeda...
Dvica-Ubica!
Ovo nije do vozila, prije bi rekao da je do vozača i brze vožnje. Naravno, sa boljim autom je moguće voziti možda u toj brzini kojom je on išao, ali vjerujte, da bi sa boljim autom, takav išao puno brže.
Ovdje treba stacionirani radar podhitno i na dijelu puta kod Orahovice,pa ko voli da guli dobit ce cestitku u zavisnosti od brzine.
Ovdje treba stacionirani radar podhitno i na dijelu puta kod Orahovice,pa ko voli da guli dobit ce cestitku u zavisnosti od brzine.
Koliko vidim, dve različite gume naprijed, pritom ljetne... Nemojte mi govoriti nema narod para da kupi. Super, neka ne posjeduje auto ako nema za gume i redovno održavanje. Sreća niko drugi nije stradao nego baš taj vozač što je vozio. Brz oporavak mu želim i u buduće pametnije sa budićim vozilom, neka mu bude škola, a i ostalima da uče iz tuđih gresaka.
Golf 2, tabut na točkovima
Jedina pozitivna stvar u ovoj teškoj saobraćajnoj ne sreci je to da covjek nije izgubio ni 800km kad ga proda na otpad
Kako vozite nebi bilo cudo da svaki dan ginete na putavima nista nepostujete nikakve saobracajne znakove, propise i ostali
dvica-ubica
Morel dvjesta zdvojkom
Prestanite golfove voziti kao da su ferrari. Kocnice su vam iz 1980 i izuzetno su lose!!!!
ljudi sta radite vise ...a ovaj ce ovog golfa skrpiti i opet na cestu
Crna dvojka,garava djevojka. Dok je meni dvojke vozaću djevojke.
obavezno karton na hladnjak da bolje grije
nisu putevi krivi. kriv je narod jer voze kao stoka. al najlakse je reci putevi su krivi. 😁