Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je prevrsilo svaku mjeru,ajd ukrast iz banke il iz poste pa i iz crkve da bog oprosti,ai djeces od lopova ukrast??
Pucaju i lopovsko-politički kodeksi ponašanja.
LOL
Zaom coveka, imali kakav humanitarni broj da se pomogne coveku na ovu krizu.
imal ko da kaze da je on nekom za vrijeme rata prodo vrecu brasna preko 950 km dok su svi prodavali po 1000? ovaj je ko Rahman treba pomoc covjeku
Zar ministar nema obezbjedenje??????'Hahahaha
U ovih 20-tak godina BiH je imala ministara više nego Britanska imperija od svog postanka... Nema familije koja nema ministra... Ministar je nekada bio "rijetka zvijerka", a danas ih imaš na svakom ćošku, i kuće im obijajaju, tuku ih po kafanama, svađaju se sa komšilukom, žene im kradu po marketima, gaze ljude na cesti, jbš takve ministre....
Kako doslo tako otislo
Predstavnici RS-a, nije vam sramota reći predstavnici, lopov do lopova. E baš neka su ti pokrali sve iz kuće, grabite i kradete od sirotinje pa šta ste drugo zaslužili. Svaka mu čast ko ti je to uradio, kamo sreće da to urade svim nazovi političarima u Bosni i Hercegovini, treba vam obijati stanove, kuće, viletine, sve do čega se može doći, lopurde bezobrazne.
Dzaba si nedjo u ratu pljačkao ! Stigla te je suza !
ko mu termu!
Znaci cetalji poceli izmedju sebe da se kradu..,zo je dobro...!
Otudjen ministrov dudlish
Vlaska posla