Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad smo to počeli slijediti priču o Palama kao velegradu? UVIJEK se govorilo \"NA Palama\", ne \"U Palama\", \"došao je SA Pala\", a ne \"IZ Pala\". Ovo \"IZ Pala\" je konstrukcija nastala u ratu, kad su je forsirali nacionalistički lektori iz Banjaluke, kad dr. Dabić zamišljao da gore napravi stadione, pozorišta, akademije nauka, sve dok nije \"puklo\". A slažem se i sa \"strujom\" - koja je ovo \"naša\" nacionalistička stoka koja se raduje nečijoj smrti.
svaka čast samo nek se rokaju
Bravo, samo tako nastavite :=)
Nebi me cudilo da taksisti (krkani i seljacine) pocnu ovako po Sarajevu:))
kakva stoka dolazi na ovaj portal, pa to je strasno.... kako se mozete veseliti necijoj smrti, stoko ona pogana
Toooooooooooooooooooooo..:-)
Sto sada ne izlazite na ulice i ne protestujete... Zari ovo nije svirepo ubistvo ? Sto sad ne trazite pravdu, zasto sada sutite...? Znali ste prije pola mjeseca glavnu saobracajnicu blokirati da bi se trkali na zatvorenom dijelu ceste...
Sto se cete izmedju sebe rokaju bravo samo tako nastavite