Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ĐE SI ZIKE BARABO STARA.JOJ KAKO ŠIPU I MJEŠA ŠEJLA
ŽIVOT MI JE OTISO DOĐAVOLA! Zika? ON JE ZGLEDNI GRAĐANIN SARAJEVA!
Sto bi nas narod rekao... SVI SMO MI ZIKA!!!!
Kada bi se snimio film o ZIKINOJ DINASTIJI, KUM bi bio k.i.t.a koliko bi se gledao bas taj film....
Eh ti bi i ovce i novce,pa ne moze buraz!Cuj udario me nogom?Valjda hoce reci slomio ga!
to su glasine, izetbegovic je dobar musliman i ne treba mu zapadno smece !!!
Svi ovi koji su donji htjeli su da budu gornji,ebiga tako je u zivotu,kontas!
sretno
a de ti nama kazi pisas li u njemackoj kraj vjerskih objekata? mozes ti zivjeti u njemackoj od 1945-e, ali seljak ostaje seljak!
PRAVDA ZA ZIKU
DŽE FAHRO? GORI JE....
ljudi zar ne vidite da sam ja bila u pravu kad sam izjavila da sam bila sa suprugom na ručku kad je opljačkan cargo centar !!!!
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Zike buraz, ja sve mislio da si ti uspjesan bizmismen, a ono corak.Ti obicni kokosar krades nenama navcanike po pijaci ko zadnja jajara.
Pitanje je sta bi radio mozgojed u tvojoj glavi?.......odgovor GLADOVO tI NIKAKO DA NAUCIS LEKCIJU IZ PJESME: Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku, a ovaj tvoj idol........obicni lopov je izgleda svoju uspjesnu karijeru ubice i pljackarosa upravo zavrsio.
@rajvosa-as Sta je tebi u glavi umjesto mozga? Vakum? Tebi od cijelog nervnog sistema jedino radi centar za disanje.
sto ne mogu ove sarajevske kreme. a znas kako se zove papak iz grada koji misli da je popio kulturu svijeta jer je rodjen u Sa? jalijas. cim su ti cele i ovaj krimosi idoli.