Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja gotivim ovog Ziku, ne sto je ubijao i svasta radio, nego iz drugih razloga, koja je on budala...
*** ja tebi djecu i mrtvo pleme, majmune jedan.. jel ja koga ovdje vrijedjam komentarima, ja sam reko da ga gotivim iz drugih razloga, a ne da opravdavam njegova djela, idiote.. i ja se necu s tobom ovdje prepucavati, ako ti sta smeta naci cemo se pa mi u facu sve reci, kad skupis muda da ti kozu zgulim..
Dijana Kajmakovic podvalila dokaze Budimiru, sto je i kamera snimila u Mostaru i ona drzavni tuzioc? Cavka HDZ igrac zesci!! Koje su to mafijaske struje jadna im majka!