Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deset uhapsenih, a samo dva prezimena..... obrazovane porodice
Ma dokazace im kitu realno gdje ces osuditi ljude teški svi zajedno 20 milijardi eura znaci samo dok dadnu malo para nekome zavrsice se sve na ovome
GOLI OTOK... prazan, pust, neiskorišten. Kandidata k'o u priči,,,, sezona "odmora" samo što nije krenula. TITO DRAGI, ove lopovčine bi kod tebe kamen nosale, znam.
@Abdurahman, Goli otok više nije naš! Ali, trebalo bi početi plaćati rentu za otok i tamo otpremiti sve kriminalce, neka se sunčaju. :))) Al' i to je šteta, plaćati rentu, a ovdje ima toliko posla da se radi i uradi.
@ Silent lady JAČIJE? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bojan-kebe-za-klix-ba-o-aferi-bosnalijek-ne-namjeravam-dolaziti-u-sarajevo/150601084
a jest se uvezala sarajevska COSANOSTRA porodicni kriminal ono kao nek se pare ne rasipaju...
ttreba uci u parlament bih i pohapsiti sve pse kojisu rak ove drzave i cetnickog vojvodu radojicu i sve komadanete sipe kojisu ucestovali u genocidu i to odmah
Blizu je Nedelja. Vidjećemo, a vi isto ćete vidjeti, da vam se Arslanagić neće predati i doći u vaše ruke. Zar mislite da se on ograničio na imovini za koju vi znate? Zar mislite da negdje u svijetu nema drugi dom, drugo ime i prezime, drugačiji izgled? Nikad vam se on neće vratiti. LOPOV OSTAJE LOPOV DO KRAJA, DO SVOJE SMRTI! A ZAR NIJNE POSIJAO (GENETSKI) LOPOVSKO SJEME, PA SU MU I DJECA LOPOVI. MISLITE LI JE KRAO RAZMIŠLJAJUĆI KAKO ĆE OSTATAK ŽIVOTA PROVESTI U ZATVORU. U DEBOLOJ HLADOVINI ON SADA UŽIVA, A VI RASPISUJTE POTJERNICU. SIMPTOMATIČNO JE DA DVOJICA SA LISTE NISU U BiH, UPRAVO U VRIJEME HAPŠENJA. IMAO JE DOJAVU IZ VRHA, KAO I OVAJ DRUGI.
Nedelja! :))))) Je li se javio Edo? :)))) Je li možda došao?
Jesul spremili za Amara jedno Ralph Lauren ili Armani zatvorsko odijelo .. nemojte da nije markirano molim vas.. i lopata i metla da su "Taylor Made".. znate da ima senzitivne dlanove
S kesim su ogromnim
https://goo.gl/bhm2Sq
Radio sam gore, pa mogu reci cisti monopol i zasluzeno hapsenje. Ostalo nek uradi tuzilastvo a i dokazi ce valjda biti adekvatni. Iako istina Arslanagic je napravio od Bosnalijeka renomiranu BiH kompaniju ali i svoju imperiju.
Hasane Šepo kako ce one policajke iz Centra bez tebe u saonu i dzakuzi bas ce ih glupo vidjeti same :(
Nema ovde postenja ni za lijeka.
Pa hocel vise pocet hapsit te namjestenike po drzavnim firmama. Jebli mater svoju, na nas racun zive ko bubreg u loju, a nakotilo ih se masala. 100 drzavnih firmi po 100 direktora, svaki od njih uhljebi zenu, djecu, tetku, boli ih tuki..ajmo SIPA malo zesce to!!!
kad će na slobodu
Znaš šta bi sad rek'o dr. Arslanagić: "Počeli su mu.da sa bubrege prodavati". Da ima kvota u kladionicama da ce ove pustiti da se brane sa slobode ja bih stavio keca (na kvotu jedno 1,03) da ce najdalje do srijede svi biti vani i "braniti" se sa slobode. Kakav crni mjesec dana pritvora.
Sad znam sto ne vidjeh nikad nikakav izvjestaj o ulozenim novcima u bosna lijek niti marku dividende:)