Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JER TO ZNACI DA STE PRIZNALI REPUBLIKU SRPSKU? SVAKA VAM CAST!
Sto je najzalivije opet plate kazne jadnici koji nemaju cacu policajca ili nekog rodjaka, a policajceva djeca i poznati ljudi se nesmiju ni zaustaviti a najvise krse zakon. Na kraju krajeva sami poolicajci ga krse ja nikad nisam kod nas vidjeo policajca svezanog pojasa a ja sam platio kaznu i za to.
POLICIJU NA SVAKI KORAK CIJELE DRŽAVE!!! KAZNE KAZNE I SAMO KAZNE TOLIKA SMO STOKA DA NAS TREBA KAZNITI PA DATI OBJAŠNJENJE. Da je bogd\'o u svemu tako. Svi ponovo na vozački. Dijaspora kod psihijatra.
Mora se napunitu budzet da se skinu estradne zvijezde-dodini dugovi u laktaskim firmama, naravno tu ulazi i zgrada neprikosnovene mrak vlade i jet kojim se vozi do moskve svako malo i na ljetovanje u privatne svrhe. Moraju se finansirati vile u BG i kipru.. nije to sala!!