Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno dijete malo,bolje i da je oteto nego da su ga mrtvoga nasli ko zna mozda se mali Milos i pronadje akobogda i nadam se dace ga neko pronaci a tom otimacu djece ili je pedofil treba ga javnos treljati sta mu je jadno dijete krivo dabogda se o sebi zabavio majmun bolesni.
Pedofili rade punom parom.
Samo bog zna zasto se stvari događaju i ko zašto i čim mora da plati ovozemaljski dug,ali jedno je sigurno...MNOGIMA ĆE SE NA NJIHOVOJ DJECI VRATITI ONO ŠTO SU ČINILI TUĐOJ. Ne znam, ali cini mi se da je u ovdje rijec o nesretnom slucaju. Normalno da se roditelji nadaju
TUZNO :((( MOLIM BOGA DA OVI RODITELJI PRONADJU SVOJE DIJETE ....
Samo bog zna zasto se stvari događaju i ko zašto i čim mora da plati ovozemaljski dug,ali jedno je sigurno...MNOGIMA ĆE SE NA NJIHOVOJ DJECI VRATITI ONO ŠTO SU ČINILI TUĐOJ.
@Hamo pipa MAJMUNE DEGENU KRETENU Daj boz da se sve zavrsi dobro i da im se vrai njihovo djete zivo i zdravo i sva druga djeca nestal svojim roditeljima
al najjace je ono na kraju \"izjavio je Mitrov otac Mitar\"
Uzas....
@sarajka neka dragi Bog pomogne Milosu i njegovim roditeljima.........
neka dragi Bog pomogne Milosu i njegovim roditeljima.........