Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VJEŠALO DA MI JE BRAT
citam i ne mogu da vjerujem... Strasno da se ovo desavalo od 2017 do 2021...
....sta ocekivati od neobrazovanih i vjerom zagushenih roditelja, kada jednom ljubutelju malodobnih djevojcica DAMO DA UPRAVLJA DOMOM ZA DJECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA U TUZLI?!!! Sadik Ahmetovic.Ccccc MOTKACHE NAROD-I MOTKACHE!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Odmah likvidirati!
Ne treba njega kaijšom dobro a qčki čupati kosu pa da vide kako je to, stoka jedna...
Preblago i prebrzo. Njih dvoje treba muciti godinama, lagano. Da postoji opcija ja bih se licno prijavio da im presudim!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poraz društva, pa donosili mu hranu a nisu prijavili... jel moguće ovo
Ovakve debilcine je sevap maltretirati i udarati gdje god da ih neko vidi. Treba da dobro osjete na svojoj kozi sta je sve maleni pretrpio. Sva sreca da ziv i na sigurnom sad, hvala Bogu
puca mi srce kada ovako nešto vidim, jadna djeca
Smrtna kazna vjesanjem za te roditelje.
Ove ne treba ubiti, samo zatvoriti negdje u samicu i muciti svaki dan, sto duze👍
Znaci od njegove druge godine zivota ga maltretiraju, ako mu je sada 6 godina. Ovo je stravicno! Otac i maceha, kao u bajkama. Fuj.
Javno objesiti!
Ja bi ih licno streljao.
doživotni zatvor
Najvaznije je da je dijete spaseno i da je sad na sigurnom. Hvala onom ko je ovaj slucaj prijavio i time vjerovatno spasao djeciji zivot. Ovaj djecak je vec sa 2 godine ostao bez svoje majke dosao macehi koja ga je skupa sa njegovim ocem 4 godine patila i mucila. Sad kad ovo dvoje odraslih zaglave u zatvor, ostace i njihova 2-godisnja beba bez roditelja, vjerovatno u kakavom prihvatilistu, sa neizvjesnom sudbinom. Tuga, jad, cemer i nesreca. Ne d'o Bog nikom.
Bože sačuvaj kakvi ljudi žive među nama
Ovi treba objesiti kod vječne vatre da vise danima za primjer
Ovakve roditelje treba odma linčovati.I Bog svakome daje decu.
Monstrumi !!! Federalni mediji prenose da se supružnici Amina i Harun Smolo
Vrlo je zabrinjavajuca cinjenica da komsije, prijatelji bilo ko ko je imao kontakt sa ovim monstrumima NISU reagovali za 4 duge godine koliko su jadno dijete drzali zatvoreno. U neuslovnoj kuci, zakovanih prozora dok su oni u drugoj kuci sa drugim djetetom, da niko za 4 godine ne reaguje, da pita gdje je to dijete, zasto su prozori kuce zakovani, pa ni komsije koje su mu donosile hranu. jednostavno ne mogu da shvatim da niko nije primjetio da se nesto desava.