Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slikaju ljudi dok je bio samo jedan požar , zovu nekoga da reaguje , niko ništa , dok ne bukne pa diži vojsku. Prije par dana čovjek slika dok je još samo tinjalo a gledaj sad
Amazon
Zvanični podaci: Svaki dan iz RS-a na posao u Sarajevo dolazi najmanje 5.000 osoba
ovo je podmetnuto,to se vidi.kako ide plamen sve jednom linijom.neko sipo benzin sigurno.bože sačuvaj.što neko uživa u ovakvim katastrofama koje uništi cijelu planetu i život na njoj.
Steta, samo me nebi cudilo da napisu da vatrogasci moraju bit te i te vjeroispovjesti jer kod nas sve ide preko krvnih zrnaca inace nisi podoban.
@Zam Ne brini, nece. Kada treba rizikovati glavu u požaru, uvijek kažu: haj'te vi.
Trazite Kolindu kanader✈
@as123987: Sto da ne?! Ako je procjena da je pozar tesko ili nemoguce gasiti, ispravno je odmah traziti pomoc jer za neke procedure treba vremena, a ako vjetar ojaca, moglo bi biti velikih problema, ne daj Boze...
@as123987 Pa ako mogu u Izrael i Portugal, zašto ne bi u BiH?? Svašta