Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dobro je, akademici, mir...
Standarno, vijest, prenapuhana, nidje veze, ne kvarite nam atmosferu vec ionako naelektrisanu :)
Za klix.ba, administraciju..Ne valja vam ova anketa, u vezi ovog da li ste za vitalni interes što ga SDA pokrenula, zato što ste ostavili mogućnost da s jednog kompjutera možeš glasati neograničen broj puta..I ja imam svoju internet stanicu ali za ankete ostavim 2kolačiće2 i onemućim da sa jednog kompjutera IP adrse neko može glasti više puta, već samo jednom.To je prava anketa, a ne neko se natovari i glasa hiljadu ili više puta a samo jedan čovjek na kompjuteru.Ispravite to ili brišitie anketu, jer nije vjerodostjno glasanje.. Ako nećete ispraviti ja ću se natovariti i glasat ću hiljadu puta protiv i eto vam onda vjerodostojnog rezultata ankete..
Česi su jedan od najmiroljubivih naroda, ali očigledno su muslimanima trn u oku, sramite se. !
HAHAHAHAHAH, ne nasmijavaj!
@Ares_Kane "hihihi"? wow bas si mangup
Naši policajci ni mjesto događaja ne zateknu na mjestu događaja :D
Je3em mater Tihiću.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UBrpNiw9DTk Cesi su nasa braca!!!
Klosari obicni nemaju za hljeba,a hodaju ulicama i biju se umjesto nesto da rade da ostvare sebi neke ciljeve u zivotu .. Interesujeme samo dali oni imaju zelju za necim za autom, porodicom , oblacenjem, parama ili imaju samo u glavi napi se ,napusi se, ukradi i pobi se.. I kod vijecne vatre se desila tuca 7 momaka (zivotinje,stoka,papci nema naziva za njih) prebili nekog momka,pa mislim stvarno nesmijes ni izaci od papaka,ali to su djeca koja nemaju kucnog odgoja mama im se krese previse pa nema vremena da ih odgaja.. Samo se drogiraju zamisljaju kako su oni neki mangupi i zale se na drzavu sto nemaju posla,pusti drzavu drzava nikad nikom nije davala niti ce davati a ti koji cekaju od drzave bolje im je odmah da se ubiju..
Ovaj strani gost sigurno nije obavjesten da je u sarajteheranu zabranjeno cuganje u centru grada,pa popio batine od bradatih kratkopantolasa,citaj spodoba.Primitivizam u seheru kako god.
Napred Zeljo!
usijanim glavama ne bi škodilo malo društveno korisnog rada !
Generalni papanluk, kakva mi je to tuca kad su svi mogli odsetat poslije nje, policija nije nikog zatekla na "mjestu zločina"... :) Šalu na stranu ali fakat je papanluk, huliganstvo izgleda interesantno jos samo nama i par ovih istocnih zemalja.
Vratite Kemu na forum,ovo je samo mali znak nesreca koje ce se desavat u znak podrske nasem drugu.
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/pretucen-navijac-viktorije-intervenisala-i-policija 1 čeh je dobio po pizdi
Gdjes' na Bosnu sa biciklom..
@DVito Jesi i sestru poslo u sorcu pa da je gledamo?