Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav kreten eto ko nam je sudski policajac
@Almirmaric ratni zlocnci sve
_AQmega____ pasa moj cime se ti bavis inace,od cega zivis? Sta god kliknem na debilixu ti se pojavis?! Lijep pozdrav
Zato se i zove sudski, odmah ti presudi he he
Ma nema tu slucajnosti, napiste ubio a ne tako
Gledo previse kaubojskih filmova
U ovom Dodikistanu svaki dan neko nekog ubije.tobe jarabi.
Opilo ga sisanje putinova svetog šupka.
U policiji rade konobari, navijači, klošari... Šta očekujete. Stranke su ih uhljebile i malo pomalo će napredovati. Završiće poluosnovno fakultetsko obrazovanje na Vukojebina Univerzitetu, nabiti platu i dobiti benificirani radni staž. A pošteni policajci? A njih ti je bogami malo i ne pitaju se odavno ništa a ako nešto pokušaju ubije ih korumpirani sistem. Dobro je da korumpirani sistem ima djecu koja će da pate za svoje roditelje. Kakva takva satisfakcija.
Sad već bivši policajac. :)
.....ma sta se ibretite, srbi su to!!!....zlocinacki geni, zlocini u Hrvatskoj, Kosovu, BIH.....
Krasno, prekrasno!!
Neoprezno rukovanje oruzjem.... A klixovi sveznalci qenjaju po obicaju. De potrazite ko je ono u Doboju urinirao u lift?
Kazu da se ovaj policajac igro sa pistoljem u cekaonici i opalio slucajno i ubio covjeka halooo IGRO SE SA PISTOLJEM ja i vjerujem da jeste
cetnicka posla
Jel' ga stvarno upucao ili 'skotrljao niz stepenice'? Izginuše od svoje policije.
Terorista
Me brinite bice na kraju da je ovaj na njega prvo krenuo...