Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu dvojicu terorista treba odmah objesiti. Uopšte mi nije jasno zašto im sude
@TALIB kako si samo tako primitivan, uopšte se ne razlikuješ od tnikače i stašau. Mi smo svoju Bosnu i Hercegovinu branili zbog ljudskih a ne vjerskih vrijednosti. TI možes pod ruku sa gore navedenim zločincima, pokušati da našu BiH vratiš 400 godina u prošlost ali ti neće poći za rukom. Bosna i Hercegovina nije isključivo Bošnjačka, Srpska ili Hrvatska, ona je zemlja svih bosanaca i hercegovaca, tebi ako se ne sviđa opali se nogom u dupe odavde. Pravi bosanki islam nema veze sa tvojim nickom, mi bosanski muslimani se stidimo vehabija.
kome sad covjek da vjeruje?
\"Pripadnik vehabijskog pokreta Haris Čaušević...\" - Kako znaju da je pripdnik tog pokreta??? Da li je to on rekao ili su mu nasli clansku karticu???
test
Nema nikakvog opravdanja za ovaj uzasan zlocin, medjutim, ovo su strukture bezbjednosti iskoristile i pokusavaju zlocin uciniti jos vecim... Bog zna sta cu ovi osumljiceni prosli (policijska tortura) do trenutka kada im je pocelo sudjenje... Mislim da su bolje prolazili c.e.t.n.i.c.i u ratu... Sve u svemu...\"v.e.h.a.b.i.j.s.k.i p.o.k.r.e.t\" i slicni izmisljeni nazivi imaju za cilj da unesu nestabilnost medju Bosnjake...jer etiketu teroriste, vehabije, selefije...danas moze dobiti svaki Bosnjak.
PA SVAK ZNA DA SU BOMBE POSTAVILI SIPA I SRPSKI TERORISTI... koga li SIPA smatra budalom?
pa lol majstore, hoces jednu trecinu ljudi da zatvoris, sto si ti nadaren, bi li sebe zatvorio djubre
i takve izrode kao ti treba zatvoriti, jer si isti, samo sa druge strane gledista ako me shvacas!
vrijeme Staljina i gulaga, Tite i golih otoka je proslo, uzivaj u demokratiji u kojoj si ionako rob samo na jedan fin i ugladjen nacin
Talibe, mrš u Gluhu Bukovicu, ostavi nas normalan narod da živimo, imamo mi dovoljno svojih problema u Bosni i bez vas.
Čuj vehabija uputio psovke? Pa kakav je to vehabija?! Ni vehabije danas nisu što su nekad bile... Sve bih ja to redom pozatvarao bez ikakvog suđenja, stoka neotesana.
bagra teroristička !
E moj TALIBe, ajd da sam te ja isprco nego te isprcase tvoji I fakat se slazem sa komentatorima, nista ti nisi bolji od onih koje mr.zis sto su napravili ono sto su napravili. Ali da ti mr.zis radi toga pa ni po jada nego ti mrz.is zato sto si bolestan u vugla, to je to
što vas odmah ne ubiše bagro
malo ste mi svi naivni sa komentarima,pricate bez razmisljanja...ovdje postoje zrtve zlocina i pocinioci, mislim da mi pojma nemamo sta se dogodilo,pogotovo to nisu uradili vjernici! A tita mi ne spominjite, pa Bosnjak nikada nece tobe doci,nije vam tito istoriju pisao bjednici!
R.e.i.s je za sve kriv