Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doduše, šta se imamo čuditi - Semir Efendić autom udario čovjeka koji je podlegao. Krivični postupak nije ni pokrenut!? Pa u kojoj to normalnoj državi je tako nešto moguće!? SDA kontroliše tužilaštva i sudove, strašno.
Pa ovo je prestrašno više, čovječe Božiji!
Ovo ce se mozda rjesiti kad se skine SDA sa svih nivoa vlasti, ali ne da ti ljudi promjene stranke, i opet dodju na vlast, nego kad oni budu iza resetaka a dodju neki novi ljudi
Sta kazu iz tabora SDA? Gdje je moj mali bakir i njegovi ''republikanci'' koji samo traze da se postuje ustav, zakon, i da nece biti vise nepostivanja, kako kaze Bakir, dosta je bilo, ustav se mora postovati. Zasto Bakir i SDA ne pokazu na ovom primjeru da postuju ustav, zakone i tek onda da traze od Dodika, tada bi imalo jacinu, ovako samo blamira drzavu i nas vrijedja.
Tuga...
kada ubistvo izvrsi clan familije uglednog clana stranke...tada sudjene nema nikakvog smisla...jer uhljebi unaprijed uniste dokaze...kada stranka ubija i svako ubistvo se moze prikazati kao samoubistvo...