Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam sloka ko i šta su šibičari nećeš čuti da je neko nor. Iz zen. Ili tuzle ili srednje bih prevaru napravio nego samo ti šibičari fouj takvi su svi ovamo po zapadu sami imali tu mene i koliko skraćenica IMT!! Sram vas bilo sudije i tuzilaštvo oakazite gdje takvima mjesto!! Hapsana!!
Šibičaru prevarantu najmanje 15 g kp.zenica!!
ETO KLIXOVC NEKA STE OBJAVILI DA JE ODGODENO ZBOG SMRTI JEDNOG OD OPTUŽENIH. A UPRAVO TAJ GA JE PROCES I UBIO,JER JE POŠTEN I ZBOG NEPRAVDE PREMA NJEMU SE RAZBOLIO,JER SU ĆESIR I EFENDIĆ VLADARI NOVOG GRADA NAMJESTILI SUDSKI PROCES. NEKA TI JE VJRČNI RAHMET LEGENDO.
Lici na neku zivotinju, rakun.
evo bivseg portira sa kupljenom diplomom...nece da mu oduzmu diplomu...jer oni koji bi trebali da mu je oduzmu...isti su i sami kupili diplome...a nece ni da mu oduzmu kriminalom stevene imovine...jer isti koji bi trebali da mu oduzmu imovine...i sami posjeduju kriminalom stecene imovine....
Jel mu to zavidis sto ti sam nisi kupio diplomu?
Salim se. Niko ne zavidi kriminalcima na tako stecenoj imovini, ali si ti glup za to.
da je pizde ko na nebu zvizde