Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doživotnu dat ovom rahilu poganom!
Gledaj vepra,još kaže ne osjeća se krivim.Ovim putem molim ostale zatvorenike koji dijele isti prostor sa ovim imbecilom,da istog svakodnevno fizički maltretiraju, molim vas!
Kupusov list na čelo i maljem..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Maksimalna kazna ubici
Dvije mlade doktorice izgubiše život da bi debilni idiot - ubica, nastavio da živi na račun društva.
Smrtnu kaznu ponovo uvesti.
To nije Armin, to je komad govedine koji govori. Fuj! 🤬
Ne vrijeđaj govedinu..ovo je nesto najpoganije sto postoji na dunjaluku!!!
Država u kojoj načelnik opčine ubije čovjeka i dana ne dobije zatvora, kako to ? pred zakonom nisu svi isti
Ne do Allah nikome ovakvih iskušenja u životu.
Nema kod nas smrtne kazne,samo mu dati minimalnu kaznu zatvora u trajanju od 45godina
Jah, upalio se narod kao šupalj zub. Daleko od toga da ovog gnoma ne treba streljati, ali šta je sa slučajem naše duše rahmetli Džene Gadžum, gdje je podrška javnosti, naroda, protesti, osude??????? Navedeni krivci , čitaj jadovi, nam ugledni zaštičeni građani, zašto nisu u zatvoru, zašto nije zatvorena oridinacija, zažto vlasnik oridinacije i svi uključeni nisu uhapšeni i optuženi.
Umisljeni neobrazovani isprdak.
Sama činjenica da je pobjegao s mjesta nesreće bez da je pokušao pomoći je po meni dovoljna za doživotni prisilni rad. A prilikom privođenja ovakvim majmunima bi i masaža pendrekom bila poželjna. Kao primjer ostalim vozačima.
Treba uvest smrtnu kaznu za ovakve da nebi bio na državnom trošku ako dobije zasluženu kaznu, iako čisto sumnjam u naše pravosuđe.
Nemojte pljuvat momka toliko mozda se vama vrati na vasoj kozi ili najblizima. Sigurno da ih nije namjerno ubio i vozio je 70 na sat. Da dragi Allah djrvojkama da Dzennet a porodici sabur. Ne proklinjite momka jadovi.
Jesi li i ti pod dejstvom alkohola i amfitemina? Čuj, nije namjerno? Nema vozačke, pijan, nadrogiran i još pobjegao. A da ne spominjemo neplaćene kazne i slično. Osim toga, ubio je dvije osobe koje su se opredijelile za najhumanije moguće zanimanje - da budu doktorice. Sve je to za ubistvo bez predumišljaja. Da mi je najrođeniji, ne treba vidjeti slobode do kraja života. Šta bi ti - pustio ga, a familija da sabura?
Nego sta nego ga proklinjati a ti si sigurno clan njegove porodice pa ga branis stidi se a njemu dozivotnu kaznu jer ne postoji smrta za krmka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divi ‘bojlera’ u coeka! Natovi se i divlja
ove sa kockastim glavama i bmw-ima policija da redovno pretresa imala bi posla
vidi ga grama u pritvoru nije smrsao... a da su ga udesili ko rusi one teroriste i takvog ga doveli u sudnicu tesko da bi vise ikom palo napamet da se trka po glavnoj
Najezim se sav kad pomislim samo kakvi su to udarci bili za djevojke, zamisli da covjek udari djevojku jako sakom ili sta vec, a da ne pricamo autom i tom brzinom, ne daj Boze nikome. A ovom monstrumu ne zelim nikad vise da primirise slobodu.
Krmak