Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ove države i sudstva nema ništa... bježite omladino ako možete. Za 15 godina ovdje će biti isto. Tamo negdje ćete bar nešto u životu ostvariti. Ovdje nećete ni za 15 godina. Savjet od srca.
A jbt, ovaj Delimustafic ce dobiti stan od Suda koliko staza ima tamo.
Pa zar nije vise zastarilo,nije cudo,dobro i petljamo kakvo pravosude imamo....
Ovog je Alija postavio da bude Ministar unutrašnjih poslova, a onda moramo slušati kenjaže i tirade da nije ništa znao, sve je on znao i imao tal u pljački države.
Jako nam pravosudje, ovo je cist primjer da sve moze u ovoj nakaradnoj drzavi, zato ljudi i napustaju masovno. Niko normalan ne zeli da zivi gdje vlada korupcija, nepotizam, nepravda itd. Ovo je udar na inteligenciju normalnih ljudi. Ko ne moze trpiti bjezi.
Ovome bi I Al-Capone pozavidio, nepostoji clan po kz-u kog se nije po nekom osbovu dohvatio
klasika kod nas...malo nema advokata, malo nema optuzenog....na kraju ga puste zbog tog sto presuda nije donesena u roku
Od kako sam čuo za njega boravi po zatvorima i istragama kriminalac prve klase pa sta trsba jos da uradi da se presudi vrh sudstva korumpiran i kompletan politički vrh i ovo ne jedan od razloga zbog čega nam djeca odlaze vani.
ovo kao turake serije ... Pravda za Aliju ...
Svakim danom u svakom pogledu PRAVOSUĐE sve više NAZADUJE !!! Kada nekog uhvate u DOBROM kriminalu, onda se i SUDIJE i ADVOKATI žele dobro da NAMIRE !!!