Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se dešava ?? Urazumite se ljudi, niste sami na ulici.
Ko je dozvolio da oni iz ulice Husrefa Redzica mogu skrenuti lijevo u Alipasinu su napravili cin pokusaj ubistva. Ko god je jednom napravio to skretanje, zna o cemu pricam. Ali naravno sve je dozvoljeno da se uhljupi iz Poreske ne bi puno patili.
Taksi naravno...
glu+ si naravno....
Kakvi degenerici, nedelja, nema gužve, pravac, to jurca ili se došlo malo u Sarajvo da se prošeta papanska horda
Kakav je ovo pijesak po autima i cesti?
Iz bubrega
😄
Ovo nisu iz Sarajeva vec dosle i Zavidovica,Busovaca,Mostar,Gorazde i dodes gdje ima 3 trake semafor svako 100m i ono veze nema pravila.Ja provozam nekog danas da vidite koliko mi normalni udesa izbjegnemo zbog idiota.Svaki komercijalista,dostavljac i ovi iz kablovski svaki dan jedva prezive vjerujte.
Što si glup?
Gledaj pasata😍😍
To je kočilo saobracaj 2 sata umjesto da svaki policajac bude obučen da koristi kameru i posjeduje u vozilu. Da u roku od 10 min max šlep služba dodje i skloni aute da se može saobracati normalno!
@Hugo To im je jedina dobra prilika da izvedu svoju tačku pred narodom i pokažu koliko su važni, a da pri tome nema opasnosti za vlastitu guzicu!
Neki ne znaju niti palicu koristiti a ne kameru.
Imas roditelja debila i onda dobijes djete debila
Puno Alipašino Sandžaklija i Fočaka
Nije vozačka za ljude koji žive u Sarajevu.
Odakle su akteri??? Ilijaš,Visoko,Breza,Kakanj???
Sarajevo
@Punamikapa Hajde ne rise, znam vala seljačina koji su rodom iz Sarajeva gori su i od Sandžaklija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vrlo prosto ko god vozi po gradu zna fa se prednost ne poštuje, milion puta ti se lik uvali bez zmigavca na milimetar. Koliko vidim po slikama i ovdje isti slucaj, ovaj izletio iz Husrefa Redzica i uzeo prednost ovom što ide iz pravca stadiona.
Znam da nema ulica u tvom selu pa ti neću zamjeriti na pokušaju duhovitosti.
Pa da si završio tu osnovnu možda bi i znao ko je bio Husref Redžić , kada je umro i da se ovo u komentaru odnosilo na ulicu. Al' ne može se doći "od Foce" i postati građanin u 5 godina... Još nisi ni asfaltom naučio hodati a da ne zanosiš...
Sta je sa tim alipasinim svaki dan udes, ili su pijani ili ne znaju vozit ljudi
Tom ulicom se ulazi u Sarajevo iz raznoraznih vuko...ina....Sve je jasno.
@Mostar1982 Alipašina(ulica) i Alipašino polje😄jaro moj,nije ti to isto.
Šta je ovo prosuto po njima i po cesti???
Mekinje za srbadiju, kad im dodik zavrne budzet